Den digitale løsning til persondataforordningen

Sådan kommer du igang

Webinar med
RISMA og Plesner

Få en gennemgang af den digitale løsning til GDPR.
Indeholder de juridiske krav.

Varighed ca. 1 time

Download video

Download video hvor du får en gennemgang af RISMAgdpr. Du skriver dig samtidig op til vores nyhedsbrev, men kan til enhver tid framelde dig igen.*

Kontakt mig

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes for en gennemgang af RISMAgdpr og høre hvordan det kan hjælpe min virksomhed.

 Persondataforordningen

RISMAgdpr – Lovgivning og IT-system i én løsning

Sådan efterlever du
den nye persondatalov

Den 25. maj træder den nye EU-persondataforordningen i kraft. Det betyder ændringer for mange virksomheder. Læs her hvilke væsentlige ændringer det kommer til at betyde for alle danske virksomheder og organisationer.

Link til artikel dette her…

Læs mere om Datatilsynets arbejde med forordningen her

Sådan kommer du i gang
Bliv klar inden maj 2018

Det er enkelt at komme igang med arbejdet med persondataforordningen. Indholdet og strukturen i RISMAgdpr-løsningen er udviklet, så både små og store organisationer får en klar og struktureret GDPR-proces og guides gennem alle lovkrav.

Deltag i WEBIBAR og få en gennemgang af løsningen

BOOK et MØDE og få løsningen præsenteret

IT-system og lovgivning
i én samlet løsning

I samarbejde med Plesner Advokatpartnerselskab RISMA udviklet en samlet, digital løsning, der gør det enkelt for alle virksomheder og organisationer at efterleve kravene i persondataforordningen. Persondataforordningen er brudt ned i praktiske og forståelige opgaver og procedurer der guider jer fra start til slut. Helt fra mapning af opgaver og systemer til i fremtiden også at efterleve kravene i forordningen. Læs om processen her….

Løsningen til hele organisationen

Intuitivt og brugervenligt design

Med et intuitivt og brugervenligt design, vil alle involverede medarbejdere, uanset kendskab til kravene i forordningen, bidrage til at behandlingen af personoplysninger lever op til kravene i forordningen – og at den forbliver lovlig.

Strukturen i systemet guider jer gennem datamapping, GAP-analyser og sikrer at hvert enkelt område gennemgår Persondataforodningen og tager stilling til de rette ting.

Overblik over hele processen

I kan til enhver tid dokumentere og overvåge status på organisations overholdelse af forordningen.  Det er enkelt at opsætte regler for automatisk opfølgning på opgaver og processer.

Er stort udvalg af rapporter og dashboards giver ledelsen et komplet overblik over organisationens compliance med forordningen – både undervejs med arbejdet, men også fremadrettet.

Styrk din organisation

Løsningen har en klar struktur og opgavefordeling. Alle opgaver med forordningen bliver tildelt en medarbejder. Opgave og deadlines bliver beskrevet og opfølgning sikrer at opgaverne laves til tiden.

Derfor vil organisationen altid efterleve forordningen og arbejdet med den kontinuerligt blive vedligeholdt. Plesner Advokatpartnerselskab opdaterer løbende løsningen, når der er ændringer og tilføjelser til forordningen.

Et udpluk af vores kunder

Find en løsning til din virksomhed

Enkel guidet løsning til mindre virksomheder, organisationer og myndigheder
Prøv RISMAsimpleGDPR, der er udviklet i samarbejde med Plesner, og som primært er målrettet mindre virksomheder og organisationer, samt organisationer der alene behandler personoplysninger i begrænset omfang. Det er nemt og enkelt at holde organisationen opdateret med persondataforordningens nye krav samt de hertil knyttede organisatoriske tiltag, ligesom løsninger er bygget op om enkelte processer og et visuelt overblik.
Køb i dag – start i morgen.
Løsningen er cloudbaseret, så det er nemt og hurtigt at komme i gang. Løsningen vil guide og hjælpe dig og din organisation sikkert gennem processen med at leve op til persondataforordningens krav.

Kontakt mig

Individuel løsning til større virksomheder og myndigheder
Ingen virksomhed eller organisation er ens, og der er naturligvis forskel på, hvilket behov en mindre, mellemstor, stor eller global virksomhed eller organisation her. Derfor har vi i samarbejde med Plesner ligeledes udviklet RISMAgdpr, som giver bedre mulighed for individuel tilpasning til din organisations behov samt mulighed for at gennemføre en mere tilbundsgående analyse af din organisations behandling af personoplysninger, hvad enten du selv driver processen eller har tilknyttet en ekstern rådgiver.
Du får en enestående mulighed for at skabe sammenhæng mellem analyser vedrørende efterlevelse af specifikke krav i persondataforordningen, efterfølgende handlingsplaner og risikosætninger, så du styrker din organisations overblik over handlingsplaner, processer og potentielle risici.

Kontakt mig

Løsning til rådgivere
Det er nemt at bruge RISMA Systems sammen med dine konsulentydelser. Du sparer tid og tilføjer ekstra værdi til dine kunder. Som partner har du mulighed for at benytte RISMAs forskellige løsninger og styrke din rådgivning.
Vi hjælper dig i gang
Det er enkelt at bruge RISMAs løsninger. Vi hjælper med sparring og rådgivning om, hvordan du bedst kan vækste din egen forretning i forbindelse med rådgivning omkring den nye persondataforordning. Du har også mulighed for at deltage i certificeringskursus og produkttræning.
Særlige fordele for dig
Når du er certificeret partner har du flere fordele. Du har mulighed for at få leads fra RISMA, og du får direkte adgang til partner-teamet, med mulighed for at få en dedikeret partner account manager og pre-sales ydelser.
Kontakt os og hør mere om dine muligheder
Hør hvordan din virksomhed kan blive partner. Kontakt os på sra@rismasystems.com eller på telefon 70 25 47 00

EnglishGermanSpainSwedishFrench